Фруктові турбо дріжджі Puriferm Fruit на 25 л

Фруктові турбо дріжджі Puriferm Fruit на 25 л

Фруктові турбо дріжджі Puriferm Fruit на 25 л від компанії Romaniv-shop - фото 1
90 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Країна виробництва
Великобританія
Вид
дріжджі
Форма випуску
сухі суміші
Призначення
для напоїв
вага
50 грам
об'єм
25 л
сировина для браги
фрукти

Опис

Знижка при покупці 10 різних наборів для настоянки - 50 грн.

Спеціальний штамп дріжджів для фруктових заквасок Fruit, були розроблені в якості професійних дріжджів для дистиляції
та призначені для приготування дистилятів із фруктової та плодово-ягідної сировини. За допомогою цих дріжджів
вийде дистилят із чудовою органолептичними властивостями, смаком і запахом вихідної сировини.
Дріжджі Fruit Turbo відрізняються швидким та чистим процесом бродіння, мінімальним утворенням сивушних масел,
низьким утворенням піни, високою толерантністю до дистиляту (до 18%). Крім цього, під час ферментації ці дріжджі
виробляють значну кількість фруктових ефірів, які згодом розкриються у вашому майбутньому напою, покращать смак та аромат.
Fruit включають всі макро та мікро елементи, щоб отримати продукт з фруктів та ягід ідеальної якості.
Турбо дріжджі Fruit здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла.
Кінцевий вміст градуса безпосередньо залежить від використовуваної сировини, кількості глюкози, температурного режиму,
але максимальне значення 18 градусів міцності.
Як правильно використовувати:Налийте у ферментер до 25 літрів фруктового затору або соку з температурою 25-30 °С.
Дріжджі не вимагають попередньої регідрації, тому просто всипте вміст пакетика в сусло і ретельно перемішайте.
Залиште бродити при температурі від 20 до 28 ° С на 4-6 днів. Ідеальна температура бродіння – 25°С. Максимально допустима 35°С.
Характеристики:
склад: Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.
оптимальна температура бродіння – 20-28 °C;
найкраща температура бродіння - 25 °C;
міцність – до 18 %;
тривалість процесу бродіння – 4-6 днів;
вага – 50 грам;
форма – сухі.